WE STAAN VOOR GOED WERKGEVERSCHAP EN ZIJN SUCCESVOL, OMDAT WE EEN KUNDIGE BEMIDDELAAR EN BEGELEIDER ZIJN, EEN GROOT NETWERK HEBBEN EN ONS MET PASSIE INZETTEN VOOR ONZE INGENIEURS EN PARTNERS

I Am Engineer

I AM ENGINEER B.V.

I Am Engineer is gevestigd in Betafactory 16 van de Haagsche Hogeschool in Delft en gespecialiseerd in het detacheren en begeleiden van technisch personeel (HBO en/of WO) tussen 0 en 5 jaar werkervaring, met een opleiding Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Technische Informatica en Industrieel Product Ontwerpen.

I Am Engineer is actief binnen de randstad en werkt samen met organisaties, welke de meest innovatieve en slimme apparaten vervaardigen. Robots, hijskranen, landbouwmachines, boorplatforms, microchips, constructies, schepen, tuinbouw, huishoudelijke apparaten, hard-, software. Van welke technieken een ingenieur warm wordt en zijn of haar ogen beginnen te vonkelen, is een doorslaggevende factor en een basis, voor een succesvolle keuze van de ingenieur voor een organisatie. Door ons grote netwerk en jaren lange ervaring, maken we arbeidsmarktoriëntatie voor een ingenieur een stuk makkelijker en vooral leuk!

Jouw wensen staan op 1e plaats bij I Am Engineer! We staan voor kwaliteit en goed werkgeverschap. Wij onderscheiden ons door onze ervaring en technische specialisatie te koppelen aan een prettige, persoonlijke benadering van talentvolle ingenieurs en werkgevers. I Am Engineer is een businesspartner en borgt een gezonde basis in de samenwerking met organisaties:
kunde, kwaliteit, vertrouwen en snelheid. I Am Engineer zorgt voor de meest passende ingenieur op de vacante positie, maar ook voor de ideale uitdaging voor deze talentvolle kandidaat.

I Am Engineer is maatschappelijk betrokken en koppelt dit aan haar bedrijfsdoelstellingen. We bemiddelen en begeleiden ingenieurs in Nederland,  maar vinden het tevens belangrijk in hen te investeren. Na de HBO en/of WO studie geven we ingenieurs de mogelijkheid de technische kennis te verbreden en/of te verdiepen, om een duw in de rug te geven tijdens en na de detacheringsperiode bij I Am Engineer, zodat zij succesvoller worden in de toekomst.

I Am Engineer wil een meerwaarde zijn voor de maatschappij en staat voor de juiste verbinding tussen mens en werk. De belangen van onze professionals en partners staan op de 1e plaats. Ontplooiing van zowel de ingenieur als de organisatie, draagt bij aan succesvolle ontwikkelingen van economieën. I Am Engineer speelt hierin een belangrijke rol, door een sterke verbinding te zijn binnen de technische markt met als doel: een positieversterking van onze opdrachtgevers en een mooie carrière voor onze ingenieurs.

ERVARINGEN VAN INGENIEURS

“I Am Engineer heb ik ervaren als een zeer professioneel bedrijf met integere collega’s, die elke dag klaar staan voor hun medewerkers en opdrachtgevers.
                                                                            
                                                                             
Vernon

Via I Am Engineer aan een mooie baan gekomen. Persoonlijke recruiters die voor je klaar staan en in goed overleg opzoek gaan voor jou. Krijg nog regelmatig een berichtje uit interesse, top!
                                                                            
                                                                                 Dylan

Mooi ervaringen, goed contact. Zij zetten zich enorm voor je in en hebben de benodigde ervaring.                                                                              Samuel”                                                                       
              
                                                                              

AFGESTUDEERD OF OPZOEK NAAR EEN STAGE?

BEL OF MAIL NAAR I AM ENGINEER